Iphone 13 skalet som skulle flytta hemifrån

december 14, 2021

Det var en gång ett iphone 13 skal som skulle flytta hemifrån. Det är inte alla iphone 13 skal som är mogna nog för att göra det, eller har föräldrar som tröttnat och sparkar ut dem, men just det här iphone 13 skalet skulle i alla fall göra det.

Det här iphone 13 skalet hade dock ett problem, ett ganska stort sådant. Ingen hade berättat för det att man borde stå i en bostadskö, vilket iphone 13 skalet nu upptäckte att var en stor miss. Iphone 13 skalets kompisar som redan hade flyttat hemifrån, hade nämligen av sina föräldrar blivit tvingade till att stå i bostadskön från det de var små, och hade därför inga problem med att hitta bostäder att hyra. 

Men det här iphone 13 skalet hade alltså missat det, och var heller inte rik nog att köpa en bostad i närheten av vare sig sin hemort eller sin arbetsort. Man kunde ju säga att problemet började redan när iphone 13 skalet föddes i en region med bostadsbrist, alternativt att problemet var att iphone 13 skalet inte ville arbeta och bo i Norrbotten. Inte för att nån som är det minsta vettig vill det, det finns ju norrlänningar där. Så kanske iphone 13 skalet inte var så dumt ändå, på den punkten åtminstone.

Hur som helst, så behövde detta otursdrabbade iphone 13 skal lösa sin situation. Givetvis ställde det sig nu i bostadskön, inte för att det kommer hjälpa de närmsta tjugo åren men det är väl värt ett försök. Då känner iphone 13 skalet i alla fall att det gjort något konkret medan det flyttar runt mellan sina mer förutseende kompisars soffor i ett år eller två. Sedan kommer det förmodligen hyra en skrubb i andra hand av nån skum typ och betala multum, så som sig bör om man är ett oprivilegierat iphone 13 skal med oengagerade föräldrar och brist på kreativitet i bostadsfrågan.

Så passa på och lär dig nåt av historien om iphone 13 skalet; se till att vara rik och ha råd att köpa dig din bostad så då slipper slösa tid på att leta hyresbostäder. Det hade ju varit så mycket lättare för iphone 13 skalet att börja där eller hur.


Bizmedia